Belf Gaasterland.

 

Friesland met zijn meren, uitgestrekte weidevelden, water, sloten, vergezichten, de Wadden, de eilanden enz. Elfstedentochten op de schaats, de fiets iedereen kent het wel.

Maar, doet niet aan watersport en denk dat er hier, voor , niets te zoeken is? Dat het "ver, nat en kaal" is? Dan is hier de uitdaging voor een totaal nieuwe beleving en ervaring op een uurtje rijden vanaf Amsterdam.

Durft de ontspanning te genieten? De stress vaarwel te zeggen?

 

Kom naar: Gaasterland.

D streek van de bossen, de fietspaden langs de vele kleine boerderijen, het afwisselende landschap van de Zuidwesthoek, het heuvelachtige beboste landschap, de kleine dorpjes en buurtschappen in en tegen het heuvelachtige bosgebied. De prachtige uitzichten op glooiende weidevelden met de IJsselmeerkust op de achtergrond. De strandjes bij Lemmer, Oudemirdum, Mirns enz. het Rijsterbos, de Bremerwildernis, Hege Gersen, Wyldemerk, Sondelerleien, noem ze maar op. Het prachtigste natuurgebied n mooiste Nationaal Landschap van Nederland. Voor de meeste Nederlanders onbekend en dus onontdekt.

Als Gaasterland wilt leren kennen en beleven, dan is het kleinschalige rustige bungalowpark Sondel de uitvalbasis om dt mogelijk te maken.

 

 

De rust, de schitterende omgeving met de vele bossen en de ligging nabij het IJsselmeer kenmerken de kwaliteit en het unieke karakter van de regio. "Gaasterland op z'n mooist", zeggen ze in Friesland. Het bungalowpark kenmerkt zich door de optimale harmonie tussen de omgeving en de karakteristieke begroeiing.

De omgeving van Sondel is gevarieerd. Het bos- en waterrijke karakter, de vele dorpen en steden die op kleine afstand bereikbaar zijn en de uitgebreide cultuurhistorische bezienswaardigheden, de diverse musea, golfbaan, enz. bieden alles voor een gevarieerd verblijf. Het is uitermate geschikt voor heerlijke fiets en/of wandeltochten door een afwisselend landschap van bossen, weide en water. Een oase van rust in het Nederland van de 21e eeuw.

 

Bungalowpark Sondel beschikt over: een openlucht zwembad met peuterbad*, snackbar*, kantine*,wasserette, volleybalveld, speeltuin, tafeltennistafel en fietsverhuur. Dus d ideale basis voor een vakantie in de prachtige rustige omgeving van Gaasterland.

 

 

 

 

*openingstijden afhankelijk van seizoen en/of bezetting

 

Via onze achteruitgang loopt u in 10 minuten naar de Gaasterlandse bossen, waar u kunt wandelen, fietsen en andere activiteiten kunt organiseren. In de omgeving kunt u terecht voor een bezoek aan een museum en voor het huren van roeiboten, zeilboten en/of zeillessen. Ook paardrijden is in de directe omgeving van het centrum mogelijk.

Het park bestaat uit 40 luxe bungalows, waarvan een groot deel, het gehele jaar door,  beschikbaar voor de verhuur. De luxe 4 en 6 persoons** bungalows zijn allen voorzien van vaatwasser, magnetron enz. Sommige zijn voorzien van ligbad en/of sauna, open haard en/of bedstee. Aangezien de bungalows eigendom zijn van particulieren, kan de inrichting en/of de indeling per woning verschillen. Ook het toestaan van huisdieren en/of roken verschilt per bungalow.

 

**bungalow voor 8 personen mogelijk, zie prijslijst.

 

N, vergeet het online boeken even, neem de rust. Uw vakantie begint al met het boeken. Door rustig telefonisch contact kunt , samen met ons, proberen w wensen in te passen bij ns aanbod.

Wij nodigen u gaarne uit, voor vragen of reserveringen, telefonisch (0514 602300) contact met ons op te nemen. Per e-mail is natuurlijk ook mogelijk.

Tot ziens,

Familie Landman.